3 modele Adidas de care aveți nevoie în garderobă

Deși au sediul în Germania, acoperirea brandului Adidas este absolut globală. Ceea ce îi deosebește de concurenții de îmbrăcăminte sportivă este concentrarea bine stabilită atât pe stil, cât și pe sport. De la cultura B-Boy din anii 1970, până la scena rapului în plină expansiune din New York în anii 1980 și până în semnele cotidiene actuale, Adidas și-a asigurat un loc în fruntea culturii contemporane.

Fie că vă scufundați în arhiva sa de adidași de tenis și baschet, fie că alegeți unele dintre modelele de îmbrăcăminte notabile datorită celor trei dungi, există o mulțime de opțiuni Adidas pe care le puteți adăuga în garderoba dvs. zilnică.

Indiferent dacă v-ați purtat Superstarurile în fiecare zi în ultimul deceniu sau căutați cele mai noi modele ale echipei din Herzogenaurach, Germania, nu veți dori să ratați aceste modele indispensabile de la Adidas.

Adidas Tubular Invader Strap

Nu există ceva mai elegant, în ceea ce privește adidașii, decât un model din piele întoarsă. Poate că este textura moale sau conotațiile sale luxoase sau poate pur și simplu că pielea de căprioară arată foarte bine. Indiferent de raționamentul dvs., este practic imposibil să greșiți cu modelul Tubular Invader Strap. Extinzându-se pe tehnologia tubulară (odinioară retro, acum revoluționară) a adidasului, Tubular Invader Strap deține elemente de design simplificate, pentru a crea un pantof complet modern.

Silueta înaltă ne amintește de adidași de baschet din trecut, dar asta nu este deloc un lucru rău. Cu o curea fixată în piele de căprioară netedă, este, de asemenea, unul dintre cele mai ingenioase moduri prin care Adidas a inclus cele trei dungi iconice, înfășurându-le atât pe partea laterală, cât și sub cureaua din mijloc. Este cu siguranță un model care beneficiază de istoria Adidas în domeniul echipamentului de baschet, dar nimeni nu ar putea pune la îndoială faptul că este un pantof pregătit pentru ținute de zi cu zi. Cu blugi sau joggers, plimbându-vă prin oraș sau la masă cu prietenii, practic nu există nicio ocazie pentru care acest model Tubular să nu se potrivească.

Adidas Superstar

Dacă există un singur pantof care a ajuns să definească Adidas, acesta este Superstar. Creat ca un pantof de baschet (acel model întărit din partea din față a fost considerat un protector pentru picioare, în timpul jocurilor agresive pe teren) Superstar s-a ridicat literalmente la înălțimea numelui său, devenind o emblemă de stil de stradă cu mult înainte ca „stilul de stradă”, așa cum îl știm, să fi apărut. Cu designul pur și simplu atemporal al pantofului, nu este greu de imaginat cum acest pantof a devenit mult mai mult decât un adidas.

În timp ce Superstar este unul dintre cei mai versatili pantofi ai mărcii, din punct de vedere al culorii și al designului, nimic nu se compară cu modelul original, alb cu dungi negre. Indiferent de culoarea pe care o alegeți, acest adidas va accentua practic orice piesă pe care o aveți deja în dulap.

Desopera si ofertele pentru adidasi Nike online

Cu o parte superioară din piele solidă, talpă de cauciuc și vârf de școală veche, există o mulțime de elemente de design revoluționar ambalate într-un pantof atât de nepretențios. Nu contează ce vă determină să alegeți acest model - fie că este istoria sau designul simplu - știm doar că orice pasionat are cel puțin o pereche de Superstaruri ascunse undeva pe suportul de pantofi.

Adidas Pro

La fel ca Superstar, Modelul Pro are origini în baschet. Un pantof favorit pe terenurile de baschet din anii 1970, silueta sa superioară și slabă i-a permis să devină o alternativă de școală veche la adidașii moderni de baschet.

Suficient de înalt pentru a vă îndesa blugii, dar suficient de subțire pentru a nu părea voluminos, designul modelului Pro este undeva între clasic și contemporan. Dacă sunteți un fan al Superstarului, atunci veți rezona cu o pereche de Adidas Pro; de la partea superioară din piele netedă până la vârful iconic, modelul Pro este un model pe care majoritatea bărbaților ar trebui să-l aibă în dulap.

#adidas #adidasi #superstar #tubular_invader_strap #pro #adidas_pro

Descopera ofertele zilei